ابلاغیه اومده که ده روز وقت دارم به دادگاه برم به دلیل اجرای حکم؛ در حق صندوق دولت بابت رانندگی بدون پروانه رسمی؛ این یعنی چی و چیکار باید انجام بدم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۰ #09716602

سلام
چند روز پیش برای من یه ابلاغیه اومده که ده روز وقت دارم به دادگاه برم به دلیل اجرای حکم جزای نقدی ده میلیون ریال در حق صندوق دولت بابت رانندگی بدون پروانه رسمی
میخواستم بپرسم این یعنی چی و چیکار باید انجام بدم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود این که دیگر سوال کردن ندارد به اجرای احکام مربوطه مراجعه و جریمه را بپردازید

سلام حتما مبلغ جریمه را به صندوق دادگستری واریز نمایید موفق باشید

باید مبلغ جریمه پرداخت گردد.

سلام
باید جریمه را پرداخت کنید

باید ظرف مهلت تعیین شده به اجرای احکام مراجعه کرده و مبلغ جزای نقدی را به حساب اعلامی واریز و فیش بانکی را تحویل اجرای احکام دهید .

درود
به اجرای احکام مراجعه و مبلغ جریمه را پرداخت کنید.