میشه رابطه نامشروع رو ثابت کرد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۸۳ #09704956

سلام.
همسرم با خانم شوهرداری رابطه نامشروع داشته.
اگر شوهر اون خانم شکایت کنه بر علیه همسر من. و من هم به عنوان شاهد حضور پیدا کنم. با توجه به اینکه اون آقا خانمش رو هم به دادگاه بیاره تا اعتراف کنه و خواهر اون خانم هم به عنوان شاهد که از رابطه ی خواهرش با همسر من باخبر بوده، به دادگاه معرفی بشه.
در ضمن من اسکرین شات از پیامهایشان دارم و مکالمه های ضبط شده شون که بنا به دلایلی همسرم در اختیارم گذاشته.
آیا این شهود و مدارک برای اثبات جرم در دادگاه کافیست؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با شهادت شهود اثبات کنید

بادرودوسلام می توانید تقدیم و تنظیم شکایت نمایید.

بله می توان شکایت کرد ولی شهادت شما علیه همسرت به بررسی بیشتری نیاز خواهد داشت

سلام. اگه صاحب خط خود شخص مشتکی عنه باشه غالبا مورد پذیرش و مبنای صدور رای میباشد

سلام‌شهادت شهود چنانچه برای قاضی احراز شود منجر به صدور حکم خواهد شد موفق باشید

باسلام باتوجه به توضیحات شما دلایل قابل قبولی جهت اثبات رابطه نامشروع وجود خواهد داشت به هر حال تصمیم با مقام قضایی خواهد بود.

باسلام
اقرار هر شخص فقط نسبت به خود نافذ است لذا در صورت اقرار زن ، جرم رابطه ی نامشروع از سوی وی با شهادت شهود امکان پذیر است هر چند در خصوص موارد ذکر شده امکان جرح شهود نیز وجود دارد.