طلاق از خانومی که شدیدا فحاش و شکاک است، چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۴۱ #09650116

سلام و عرض ادب. خانوم بنده در مواقع بحث و جدل شدیدا فحاش هست و هیچ کنترل روی فریادها و فحشا نداره. ابتدا از من شروع میکنه و بعد به مادر و پدر و دین و قومیت و... میرسه و رکیک ترین الفاظ رو به کار میبره. هر از گاهی میره سراغ گوشیم و اسم چند تا مخاطب رو حذف میکنه. چند بار جلوی جمع هم برخورد بدی با من داشته و خورد شدم تقریبا!
طلاق در این مورد چطور هست؟ کلا دادگاه حقی برای مرد تو این جور مسائل قائله؟ تشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اطمینان از طلاق-طلاق به درخواست زوج- برای شما راهگشاست...

با سلام
در هر شرایطی مهریه به زوجه تعلق خواهد گرفت و در صورت مطالبه از سوی زوجه بایستی پرداخت نمایید .
اما در صورت اثبات ناشیزه بودن زوجه در دادگاه ، نفقه و اجرت المثل به زوجه تعلق نخواهد گرفت .

سلام علیکم طلاق از طرف مرد، نیازمند دلیل نیست اگرچه قاضی رسیدگی کننده به رای حتما در مورد علت طلاق از زوج یا وکیل او جویا خواهد شد و چه بسا که تلاش کند که رفع کدورت بین زوجین انجام شود ولی واقعیت این است که حتی مرد بی دلیل موجه هم می تواند با پرداخت حقوق مالی همسر از دادگاه تقاضای طلاق کند. به عبارت دیگر امکان رد کردن دعوای طلاق زوج به دلیل نداشتن دلیل موجه امکان پذیر نیست. اگر هم دادگاه خانواده ای چنین حکمی صادر کند در دادگاه های عالی تر (تجدید نظر و دیوان) نقض می شود.درضمن توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک جرم و دارای مجازات ۷۴ ضربه شلاق ویا پنجاه هزارتایک ملیون ریال جزای نقدی خواهد داشت