بازنشستگی پیش از موعد خدمات کشوری چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۳ #09533972

خانمی ۴۰ ساله با ۲۰ سال سابقه خدمت مشمول قانون خدمات کشوری چگونه میتوانم زودتر بازنشسته شوم؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : بازنشستگی در برخی مشاغل برای زنان با ۴۲ سال و ۲۰ سال سابقه مقدور است بشرط آنکه مشمول قوانین اداره کار باشید .با حقوق کامل بازنشستگی امکان دارد

با سلام کاربرگرامی سوال شما بصورت خیلی اجمالی پرسیده شده ولی بر فرض اینکه شخص مورد نظر شما کارگر باشد
۱- رسیدن به سن مقرر در قانون
۲- داشتن سنوات پرداخت حق بیمه به میزان مقرر در قانون تامین اجتماعی
بر مبنای دو عامل فوق احراز شرایط بازنشستگی بر اساس شرایط زیر صورت می گیرد:
الف: سن بازنشستگی، بر اساس بند ۱ ماده ۷۶ قانون تامین اجتماعی، ۶۰ سال سن برای مردان و ۵۵ سال سن برای زنان است که در این حالت فرد بیمه شده با داشتن حداقل ۲۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه می تواند بازنشسته شود.
در صورتی که مستمری استحقاقی فرد بر اساس این بند کمتر از حداقل حقوق سال مربوطه باشد تا حداقل حقوق ارتقا خواهد یافت.

با سلام کاربرگرامی سوال شما بصورت خیلی اجمالی پرسیده شده ولی بر فرض اینکه شخص مورد نظر شما کارگر باشد

۱- رسیدن به سن مقرر در قانون

۲- داشتن سنوات پرداخت حق بیمه به میزان مقرر در قانون تامین اجتماعی

بر مبنای دو عامل فوق احراز شرایط بازنشستگی بر اساس شرایط زیر صورت می گیرد:

الف: سن بازنشستگی، بر اساس بند ۱ ماده ۷۶ قانون تامین اجتماعی، ۶۰ سال سن برای مردان و ۵۵ سال سن برای زنان است که در این حالت فرد بیمه شده با داشتن حداقل ۲۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه می تواند بازنشسته شود.

در صورتی که مستمری استحقاقی فرد بر اساس این بند کمتر از حداقل حقوق سال مربوطه باشد تا حداقل حقوق ارتقا خواهد یافت