با نارضایتی از رفتار خانواده، امکان شکایت هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۷۷ #09529527

سلام من الان ۱۷ سالمه در یه خانواده زندگی میکنم که تنها مشکلی که باشون دارم اینه که حق انتخاب ندارم برای خودم همیشه باید مطیع حرف اونا باشم در غیر این صورت برخورد فیزیکی ندارن ولی تنبیه میکنن این زندگی برا خیلی کسل کننده بوده تا الان چند بارم خودکشی کردم بخاطر مشکلات روانی که برا پیش اومده میخواستم بدونم راهی داره که شکایت کنم با اینکه ۱۷ سالمه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
خودکشی دلیلی برای نجات نیست
شما مشکلی ندارید
پدر و مادر اسنانی منطقی هستند با جلسه ای مشاوره میتوان به نتیجه رسید

باسلام باشماره تلفن۱۲۳ تماس بگیرین و مشورت کنین

با سلام
فرزندان تا ۱۸ سال تمام طبق قانون خانواده بایستی رفتار نمایند حال اگر رفتاری از جمله تنبیه بدنی و ضرب و شتم و سایر موارد برای شما اعمال نمیگردد بهتر است از طریق اورژانس اجتماعی ( با شماره ۱۲۳ ) اقدام نمایید تا مشاوره و راهکارهای اساسی برای شما اعلام گردد .

سلام پیشنهاد میکنم با اورژانس اجتماعی به شماره ۱۲۳ تماس بگیرید و از این طریق مشکلتان را بازگو و حل نمایید

بله میتوان شکایت کرد اما توجه داشته باشید خانه پدرو مادرتان محل اقامت شمابوده و بهتره بامشاوره خانواده صحبت کنید

بله می توانید شکایت کنید.