میگن کلیه مطالباتت رو ببخش تا ازدواجت رو دائم کنم، باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۴ #09502059

با سلام ...من مدت سه سال است به عقد موقت همسرم در امده ام ..مهریه من ۱۴سکه میباشد ...الان یک فرزند و سر از ایشون دارم ..ولی ما مدتی است سر رسمی کردن عقد نامه به مشکل برخوردیم که ایشون میگن کلیه مطالباتت رو ببخش تا ازدواجت رو دایم کنم ... و بدون مطالبات ازدواج دایم کنیم ...بنظر شما من باید چکار کنم...در ضمن ایشون میگن برای ازدواج دایم باید هیچ خواسته ای ایم از نفقه و ....بجز پانزده سکه نداشته باشی ...در واقع از موقعیت من سو استفاده کردن

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به اینکه شما از همسرتان در نکاح موقت صاحب فرزند شده اید،طبق قانون این نکاح باید بصورت رسمی ثبت شود درغیراینصورت برای زوج مجازات خواهد داشت.
نفقه در عقد دایم جزو قواعد شرعی و آمره بوده و هرنوع توافقی برخلاف آن بی تاثیر است.اما در مورد مهریه میتوان هر نوع توافقی نمود.عاقبت بخیر باشید.

با سلام
کاش سوال خود را شفاف سازی میکردید
اگر از ایشان در عقد نکاح صاحب اولاد شده باشید زوج موظف به ثبت دائمی این ازدواج خواهد بود و در غیر اینصورت ایشان مجازات خواهند شد
نفقه جزو الزامات میباشد و هر مردی موظف به پرداخت نفقه میباشد
مهریه نیز هر آنچه که در ازدواج موقت قید شده همان خواهد بود مگر اینکه با رضایت خویش آن را کم نمایید .

خواسته ایشان بی ربط است
شما میتوانید هر موردی را در عقد دائم درج نمایید

سلام ..

برای انعقاد عقد دائم ، هر شرطی که مخالف قانون و اخلاق حسنه و نظم عمومی نباشد ، می توانید مقرر کنید .. ولی پرداخت نفقه از قوانین آمره است و باید پرداخت شود .