آیا صیغه در جایی ثبت میشود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۶,۲۶۹ #00911182

سلام من مدت ۱۱ ماه از همسرم جدا شدم ۵ ماه بعد طلاق با اقایی صیغه کردم الان میخام برگردم به همسر سابقم ایا موقع عقد ایشون میفهمن صیغه کردم و میگن تو دفترخونه یا خیر ما صیغه نامه هم گرفتیم

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خیر ثبت نمیشود مگر در صورت باردار بودن زوجه و رضایت طرفین به ثبت در دفتر خانه

با سلام و درود؛خیرثبت نمی شودمگردرصورت بارداربودن زوجه.ودرصورت توافق طرفین امکان ثبت وجوددارد

تنها آثار متعه برمیگرده به مهریه زمان عقد متعه و حاملگی زوج ، در متعه الزامی به پذیرفتن آثار بعدی نیست و الزاما نیازی به ثبت نمیباشد

باسلام
خیرثبت نمی شودمگردرصورت بارداربودن زوجه.توافق طرفین امکان ثبت وجوددارد

فقط در صورت حامله شدن یا شرط ضمن العقد صیغه ثبت می شود نگران نباشید به همسر سابقتان با عقد جدید رجوع کنید.

با سلام
عقد موقت نیاز به ثبت ندارد، اگر عقد موقت را در دفترخانه ازدواج ثبت نموده باشید قطعا در شناسنامه تون هم ثبت خواهد شد...
پیشنهاد؛۰ قبل از اینکه همسر اولی تون از ماجرا باخبر شوند خودتون موضوع را در جریان بگذارید تا بعدا مشکلاتی بوجود نیاید

با سلام و احترام
خیر مخاطب گرامی صیغه ثبت نمیشود
مگر در زمان بارداری
موفق باشید