شکایت از قاضی به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳,۲۳۷ #09452874

باسلام
در برگ بازحویی قاضی گفته های مرا جور دیگری مکتوب کرد هنگام امضا اعتراض نمودم قاضی گفت جمله ای که گفته ای را بنویس و امضا کن ولی اکنون رای صادر شده و قاضی در رای به همان جمله که خودش به دروغ در برگه نوشته استناد کرده است و دادخواست مرا رد نموده ضمن اینکه از پذیرش لوایح بنده خودداری نمود قصد شکایت از قاضی را دارم چه کنم؟
دادخواست به دادسرای انتظامی قضات بدهم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید علیه ایشان اقدام به طرح شکایت در دادسرای عالی انتظامی قضات و نیز کارکنان دولت نمایید

میتوانید به دادسرای کارکنان نیز شکایت کنید ودر صورت اثبات طبق قانون مجازات میگردد

دادگاه عالی قضات صالح به رسیدگی است اما شما باید تقصیر یا تخلف قاضی را اثبات نمایید

با سلام پذیرش لایحه تنها بایستی در راستای اصل تناظر و ترافع از سوی محاکم پذیرفته شود و خارج از وقت رسیدگی با توجه به اینکه برای طرف مقابل هم ایجاد حق پاسخگویی میشود نباید لایحه مورد پذیرش واقع شود. منتها قاضی باید در ذیل لایحه دلیل عدم پذیرش لایحه شما را قید نماید. در خصوص استناد به جمله ای که نگفته اید .. میتوانید به دادسرای انتظامی قضات جهت شکایت مراجعه کنید ولی آنجا بایستی تقصیر و یا تخلف قضایی را بتوانید اثبات نمایید در غیر این صورت شکایت را رد خواهند کرد.

بله بایستی در دادسرای انتظامی قضات شکایت نمایید

داسرای انتظامی قضات مرجع صالح است

سلام.به دادسرای عالی انتظامی شکات شکایت کنید چنانچه تخلفی صورت گرفته باشد ضمن بررسی با قاضی متخلف برخورد قانونی صورت میگیرد