طرف مقابل بنده در پرونده محکوم به حبس شده اند؛ آیا بنده در حال حاضر میتوانم خسارتها از جمله حق کارشناسی و غیره را طلب کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۳ #09385714

با سلام ،
برای اینکار باید شکایت مجزا بنویسم و یا در همان پرونده لایحه ای باید بزارم؟
ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما ب استناد به پرونده کیفری می توانید دادخواست مطالبه خسارات را نمایید

با سلام.بله می توانید مطالبه خسارت کنید وتمام خسارت های مادی.معنوی خود را مطالبه کنید و می توانید در همان پرونده مطالبه کنید.ودر غیر این صورت می توانید مطالبه ضرر وزیان کنید در دادگاه حقوقی ابته این قاعده استثناذ های به خصوص خود را دارد

سلام.میتوانید با استناد به حکم کیفری در مراجع حقوقی خواستار مطالبه ی موضوعاتی که فرمودید شوید

باسلام درصورتی که در پرونده کیفری رای به نفع شماصادر گردیده است با استناد به پرونده کیفری میتوانید دادخواست مبنی بر هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل همچنین حق الزحمه کارشناس تنظیم نمایید.

اگر منظور شما مطالبه در پرونده کیفری باشد خیر نمیتوانید. باید از طریق دادخواست حقوقی خسارات خود را مطالبه کنید