باید اون مبلغی که تو مبایعه نامه اومده که روز تنظیم سند به فروشنده بدهم پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۱ #09384230

سلام
من چند وقت پیش یک آپارتمانی رو معامله کردم منتها بنده متقاضی وام هم هستم برای تاریخی که تحت عنوان تنظیم سند در مبایعه نامه مشخص شده است قرار شد نصف مبلغ پرداخت شود از طرفی چون ما هنوز وام نگرفتیم بانک گفت خودشون باید دفترخونه رو معرفی کنن تا زمانی هم که بانک به ما پول نداد نباید بریم دفترخونه
در صورتی که سند به نامم نمی خوره تا موقعی که بانک بگه؟؟
اگر این رو هم پرداخت کنم میشه تقریبا کل پول خونه رو پرداخت کردم به جز همون مبلغ جزئی وام که روز تخلیه باید بهشون بدم
بنگاهی به ما گفت شما پول پرداخت کنید تا بانک روز تنظیم سند مشخص کنه
از لحاظ حقوقی برای من مشکلی پیش نمیاد
من که فروشنده رو نمیشناسم اگر کل پول بگیره بعدا نیاد سند بزنه چی؟
لازمه تعهدی چیزی ازشون بگیرم

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بهتر است که شما این مبلغ رو واریز نکنید و طبق قولنامه جلو برید و میتوانید با مشخص شدن دفتر خانه چک تضمینی بانک رو به دفتر خانه به قید امانت تحویل بدید و رسد در یافت کنید که بعد از انتقال سند فروشنده آن را از دفتر خانه دریافت نماید!