نحوه استرداد حیوان خانگی و حمایت از حقوق حیوانات

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۳ #09350901

سلام خسته نباشید، من حیوانی رو با دست شکسته امداد کردم و چند روز پیش بعد از ۴ ماه نگهداری و زمانی که حیوان (گربه) کاملا صحیح و سالم شد، تحت شرایطی به خانمی واگذارش کردم، بعد از گذشت یکی دو روز و با پیگیری از وضعیت حیوان مورد نظر متوجه شدم که اصلا حیوان دیگر پیش ایشون نیست و معلوم نیست چه بلایی به سر اون حیوان اومده و حتی ایشون با وجود اینکه من شاهد و مدارک کافی دارم که حیوان (گربه) رو تحویل ایشون دادم، اون شخص انکار می‌کنه و هربار یک داستان جدید میگه و پاسخگو نیست و هر لحظه که این ماجرا ادامه پیدا میکنه من فکر می‌کنم که ممکنه انتهای این موضوع به مسائل بسیار تاریکی ختم بشه، از جمله طعمه کردن این موارد برای حیوانات وحشی و یا خدایی نکرده استفاده از گوشت این حیوانات برای استفاده های خوراکی و غیرقانونی که در این برهه از زمان با توجه به قیمت بالای گوشت می‌تونه خیلی هارو وسوسه کنه برای این دست از سوءاستفاد‌ ها کما اینکه در این چند وقته اخباری مبنی بر استفاده از گوشت‌های حیوانات نامتعارف در فضای مجازی دست به دست میشه. می‌خواستم خواهش کنم اگر من راهی دارم برای پیگیری و شکایت راهنماییم کنید تا بتونم بفهمم چه بلایی سر اون حیوان اومده که اگر خدایی نکرده همچین داستان‌های وحشتناکی در جریان هست بتونم جلوی این خانم رو بگیرم و از روی دادن اتفاقات مشابه جلوگیری کنم؛ با تشکر.

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ،اگر حیوان را بخشیده اید باید اثبات هبه و بعد رجوع از هبه نمایید که یک پروسه قضایی سنگین است و شاید قادر به انجام آن نباشید و موفقیت در آن هم تضمین نمی‌شود. اگر صرف سپردن حیوان را تحویل دادید میتوانید دادخواست استرداد بدهید .

دعوایی که قابل پیگیری باشه از سمت شما امکان پذیر نیست

باسلام دعاوی مربوط به این حیوان چه کیفری چه حقوقی درمحاکم دادگستری مسموع نمیباشد ،امااگردلایل یااماراتی وجودداردکه این خانم ازگوشت این حیوان استفاده های منافی بهداشت وسلامت انسانهاانجام میدهدمیتوانیدشکایت کیفری مطرح کنید .

با سلام
جهت استعلام وضعیت فعلی گربه امکان اقدام خاصی متصور نیست. تنها می توانید با اثبات هبه و واگذاری به شخص مزبور، تقاضای رجوع و استرداد آن را داشته باشید.

با سلام با توجه به اینکه بعد از واگذاری توسط شما جرم یا مسئولیت مدنی قابل اثباتی بوجود نیامده بنابراین قابل پیگیری در دادگستری نیست.