بابت فریب در ازدواج چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۶ #09339802

سلام خسته نباشین،
همسر بنده از شوهر خاله اش قرص میگرفت وقتی من متوجه شده ام گفت قرص چاقی اما بعدان زندگی من دچار مشکل شد و همسرم در پیامکش حتی در دادگاه نفقه خود قبل کرد منم معتادم، و حتی در پیامک هم اعلام کرده است من معتادم، حتی در جشن از من هم درخواست مشروب الکی کرد، و بعد از اینکه مقدار طلا که گرفتم در پیامک اعلام کرد قبل از مشکل این اخرین روز در جشن تحملت میکنم، این قرص که میگرفت، من مشکوک هستم به چه صورت میتونم شکایت کنم، میتونم درخواست پیرینت کنم در شکایت، ممنون سپاسگذارم

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
اگر بتوانید فریب را اثبات کنید قابلیت صدور کیفرخواست دارد

ماده ۶۴۷ قانون مجازات اسلامی:
چنانچه هر یک از زوجین قبل از عقد ازدواج طرف خود را به امور واهی از قبیل داشتن تحصیلات عالی، تکمن مالی، موقعیت‌اجتماعی، شغل و سمت خاص، تجرد و امثال آن فریب دهد و عقد بر مبنای هر یک از آن‌ها واقع شود مرتکب به حبس تعزیری از شش ماه تا دو سال ‌محکوم می‌گردد

سلام
چنانچه فریب در ازدواج مستند به دلیل باشد و بتوانید آن را اثبات کنید ایشان از نظر کیفری قابل تعقیب هستند ولی توصیه می شود چنانچه قصد جدایی دارید با توافق این کار را انجام بدهید.