آیا تو برگه سوپیشینه اعلام میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۱ #09257600

سلام .وقتتون بخیر.من چند تا پرونده مالی داشتم اما هیچ موقع نه دادگاه رفتم نه بازداشت بودم نه زندانی. الان میخوام عدم سوپیشینه بگیرم.
و سوال دوم
پرونده های مالی که رضایت یه سری از شاکی ها گرفته شده تا چه زمانی باز میمونه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
سوء پیشینه در مجازات کیفری محسوب میگردد
در صورتی ابطال دادخواست یا رد دعوی شده باشد مختومه میگردد
میتوانید از سامانه ثنا پیگیری نمایید

سلام
اشخاصی که دارای حکم محکومیت قطعی کیفری باشند آن هم نه در همه موارد بلکه در مواردی که جرم عمدی باشد مثل ایراد ضرب و جرح با چاقو یا کلاهبرداری اینها جزو سابقه کیفری و سوء پیشینه محسوب می‌گردد
و راجع به پرونده‌هایی که شکات رضایت داده‌اند اگر قضیه جنبه عمومی داشته باشد بستگی به نوع جرم می تواند مدت باز بودن آن متفاوت باشد در جرائم سنگین مدت بیشتر و در جرایم سبک مدت کمتری پرونده باز می ماند و در این مورد بدون ملاحظه محتویات پرونده و اطلاع از موضوع نمی توان اظهار نظر نمود.

سلام این موارد داری سوپیشینه نمی باشد.

سلام
الان میخوام عدم سوپیشینه بگیرم.////
گواهی عدم سوء پیشینه را میتوان از مراکز پلیس + ۱۰ درخواست کرد که حدودا ظرف یک هفته برای شما پست خواهد شد.
در گواهی عدم سوء پیشینه شما چیزی به عنوان محکومیت درج نمی شود
تا چه زمانی باز میمونه؟ قانون تعیین و مشخص میکند توسط دادگاه
زمانی به اتهام رسیدگی شود و همچنین برای آن توسط دادگاه رای قطعی صادر گردد
در صورتیکه پرونده مختومه اعلام شده باشد بدین معناست که پرونده بسته شده است.لذا حکمی که صادر شده است را میتوانید از طریق اجرای احکام اجرا کنید.

- سوءپیشینه تنها مختص مجازاتهای جرائم کیفری است و دعاوی حقوقی ربطی یه سوابق سجل کیفری ندارد .
- دعاوی حقوقی نسبت به افرادی که دعوی خود را مسترد نموده اند منتج به قرار ابطال دادخواست یا رد دعوی شده و در خصوص سایرین منتهی به صدور رای میگردد .