اختلاف دو ماده قانونی در چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۲ #09146127

مطابق قانون مرد تحت هر شرایطی و هر لحظه میتونه زن خویش را طلاق بده در ماده ای دگه بیان کرده که مرد میتونه فسخ نکاح کنه خوب حالا دوستان توجه کنید اگه قرار باشه هر لحطه بتونه طلاقش بده چرا اینجا قانون گفته حق فسخ هم مرد دارد
اختلاف این دو ماده رو دوستان وکیل بیان بفرمایند.

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این دو موضوع جدای از هم می باشد فسخ نکاح تبعات حقوقی خود را داشته و با توجه به موارد پیش بینی شده در قانون امکان خواهد داشت و طلاق در هر زمان از سوی مرد امکانپذیر است

فسخ نکاح با طلاق کاملا متفاوت و مبنا و شرایط متفاوت دارند.

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، اختلافی ندارند ، طلاق غیر از بحث فسخ هست و فسخ صرفا در شرایط بسیار محدود و نادر اتفاق می افته

سلام طلاق با حق فسخ دو مقوله جداگانه هست
هرگدام شرایط خاص خودشو داره