دادسرا بعد از اتمام پرونده من را وادار به سربازی رفتن نمیکنه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۱۸ #09124590

سلام.با پیجی در اینستاگرام آشنا شدم .صاحب پیج میگفت میتواند کارت معافیت از سربازی بصورت قانونی برات بگیرم و هزینه بعد از صادر شدن کارت میگیرم.خلاصه کارت صادر شد و داد و گفت درتاریخی که برات پیامک شد فعال میشه و میتوانی استعلام کنی و من هزینه را دادم.در تاریخ پیامک شده استعلام گرفتم متوجه شدم که دروغ بوده و ثبت نشده و ظاهرا کارت جعلی هست.اکنون میخواهم ببینم میتوانم اقدام قضایی کنم و خودم گیر نمیفتم و به ضررم تمام نمیشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام قطعا شماهم مرتکب جرم شده اید امکتن طرح شکایت کیفری هست لیکن به دلیل اینکه مجازاتی نیز علیه شما صادر خواهد شد

با سلام. از طرف مقابل میتونید تحت عنوان جعل و کلاهبرداری شکایت کنید، منتها پای خودتون گیر هست جهت تقاضای چنین مدرکی و خب قطع به یقین با مطلع شدن مقام قضایی شما موظف به رفتن سربازی هستید.

با درود
می‌توانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نسبت طرح شکایت کیفری مبنی بر جعل و کلاهبرداری اقدام فرمایید

درود بر شما دوست عزیز؛
اقدام آن فرد قطعا جعل بوده و مجازات سنگینی دارد به ویژه اینکه جعل سند و امضای مقامات دولتی و نظامی بوده، شما هم به عنوان کسی که سفارش تهیه آن را داده اید و پول واریز کردید ممکن است به عنوان شریک جرم شناخته شوید. همه این نوع پیشنهادات در فضای مجازی از طریق جعل انجام میشود و هیچ ارزش و اعتبار و مجوز قانونی ندارد. موفق باشید

تحت عنوان جعل و کلاهبرداری میتوانید شکایت کنید.

باسلام. می تونید شکایت مطرح کنید

سلام
امکان طرح شکایت وجود دارد