به چه صورت از جلب شدن پیشگیری کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۸ #09122652

در یک پرونده حکم قطعی صادر شده بود که باید مبلغی را به شخصی پرداخت کنم. در مرحله اجرا با مراجعه به شورای حل اختلاف بدهی را پرداخت کردم و صورتجلسه شد و در صورت جلسه ذکر شده که مبالغ پرداختی مربوط به پرونده کلاسه فلان است.
شورای شهر ما زیر مجموعه شورای شهر دیگری است و واحد اجرا ندارد. قبل از پرداخت بدهی درخواست اجرا داده بود. الآن پس از دو ماه از پرداخت بدهی درخواست اجرا خود را به واحد اجرا شهر بزرگتر برده و حکم جلب گرفته است.
شورای شهر ما فقط دو روز در هفته آن هم عصرها از ۴ تا ۶ فعالیت می کند تا زمان باز شدن شورا و گرفتن برابر با اصل صورتجلسه ای که گفتم چطور از جلب جلوگیری کنم؟
بدهی ایشان را دو ماه پیش داده ام الآن چون اقدام کرده اند برای جلب احتمالا هزینه دادرسی را باید پرداخت کنم.
این اقدامات ایشان در صورتی که طلب خود را دریافت کرده است و در صورتجلسه ذکر شده که هیچگونه حساب و کتاب دیگری ندارد و الآن باعث ضرر مادی و معنوی من میشود قابل پیگیری نیست؟؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقتی شما بدهی راپرداخت کردید دیگر نگران جلب نباشید چون منتفی است . دراولین فرصت که شوراشما بازشد یک کپی ازصورتجلسه بگیرید جهت اطمینان خودتان

با خواهان پرونده تماس گرفته و اعلام نمایید که محکوم به را حساب شورای حل اختلاف واریز نموده اید.
اقدام به جلب ننمایند.