نحوه روئیت قرار نهایی در سامانه ثنا، به چه صورت است؟

پرسیده شده
۴۱ پاسخ ۴۴,۳۰۹ #09103918

با سلام
حدود یک هفته قبل پیامکی برای من ارسال شده مبنی بر صدور قرار نهایی ( یک پرونده کیفری در شعبه دادیاری که در سال ۹۷ علیه اینجانب شکایت شده بود ) ولی در سامانه ثنا در قسمت ابلاغها را که چک میکنم هیچ ابلاغ جدیدی قابل روئیت نیست (صفر)، با شعبه دادسرا که پرونده ام در آنجا است تماس گرفتم، رئیس دفتر شعبه می گوید یک قسمتی دارد که قرارهایی که نهایی می شود را می توانید جداگانه رویت کنید ولی هرچه در پنل کاربری ام در سامانه ثنا جستجو کردم،‌ چیزی پیدا نکردم.
آیا می توانید راهنمایی ام کنید در کدام قسمت از سامانه ثنا،‌ قرار صادره را روئیت کنم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۴۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، در صورتیکه پیامکی مبنی بر (ابلاغیه شماره.... در حساب کاربری شما قرار گرفت ) شما قادر به مشاهده قرار در سامانه خواهید بود

با سلام، به سامانه عدل ایران بروید و گزینه ابلاغ رو بزنید

در سامانه اگر در قسمت مشاهده شده یافت نشد در قسمت گزینه ی مشاهده شده روئیت نمایید

به قسمت ابلاغ اوراق قضایی مراجعه نمایید

با سلام
اگر متن در پیام نوشته باشد ابلاغیه در سامانه قرار گرفت می توانید ابلاغیه را دریافت کنید

به قسمت ابلاغ اوراق قضایی سایت عدل ایران مراجعه منید

با سلام از سامانه عدل ایران وارد ابلاغ الکترونیکی شوید و با وارد کردن کد ملی و پسورد میتوانید تو این قسمت قرار نهایی رو رویت کنید