آیا تعدد قیم باید مستند به چه دلایلی باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۰۳ #09093223

شخصی محجور و حکم حجرش صادر شده و خواهرش بعنوان قیم قانونی ایشان انتخاب و منصوب شده و اکنون برای ابطال معاملان محجور که در زمان حجرش منتقل شده نیاز منو طرح شکایت های متعدد در جهت ابطال آن معاملات که هم زمانبر و هم هزینه بردار است و دیگر اینکه از عهده قیم بتنهایی خارج است و اکنون احدی از برادران شخص محجور میخواهد علاوه بر قیم فعلی با توجه به تسلط به امورات حقوقی مربوطه و حذف کردن هزینه های حق الوکاله برای گرفتن وکیل و اینکه خود در صورت قیم شدن شخصا دادخواست های مربوطه را تنظیم و مطرح کند و به دفاع از حقوق محجور بپردازد میخواهد تقاضای تعدد قیم بدهد آیا امکان پذیر است و در صورت مثبت بودن پاسخ آیا تعدد قیم باید مستند به چه دلایلی باشد و اینکه این تقاضا را باید به شعبه سرپرستی ارایه داد یا دادستان یا دادگاه خانواده؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دلایل مختلف و دشواری کارها تعدد قیم امکان پذیر است و به موجب قانون تشکیل دادگاه‌های عمومی و انقلاب حکم حجر و نصب قیم در صلاحیت دادگاه عمومی است.

در قانون امور حسبی موضوع تعدد قیم بالصراحه ذکر نشده ولی در دو ماده ۹۴ و ۶۳ به موضوع تعدد قیم اشاره شده که نشانه جایز بودن این تعدد است . درخواست الحاق قیم جدید به قیم قبلی را باید از شعبه صادر کننده حکم حجر که حکم قیمومیت اولیه را نیز صادر کرده تقاضای نمائید .