در بالای راه پله انباری درست کرده، چیکار کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۸ #09032599

سلام ما در اپارتمان بساز بفروش که همه واحدها رو فروخته و خودش یک واحد در ساختمان دارد واسه خودش در بالای راه پله انباری درست کرده و میگه مال خودم هست الان ما چیکار کنیم مرسی

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ارسال اظهارنامه تقاضای رفع تصرفات نامشروع ایشان در مشاعات را نمایید

اگر بعد از اخذ پایان کار اقدام به ساخت راه پله نموده اند می توانید موضوع را از طریق شهرداری منطقه خودتان پیگیری نمایید و در اینجا بعد از بررسی شهرداری اگر موضوع جزو موضوعات ماده۱۰۰شهرداری باشد حکم به تخریب انباری صادر می گردد

سلام
بموجب ارسال اظهارنامه تقاضای رفع تصرفات نامشروع ایشان در مشاعات را نمایید در صورت عدم اقدام مبادرت به طرح دعوا کنید

سلام وقت بخیر
اگر بعد از دریافت پایان کار انباری را ساخته اند و در نقشه نیست می توانید مورد را به شهرداری ناحیه منطقه مورد سکونت اطلاع دهید پس از بررسی توسط مهندسین شهرداری اعمال ماده ۱۰۰ می شود و چون از مشاعات استفاده غیر متعارف نموده اند حکم تخریب صادر می گردد.