نحوه رضایت و مختومه شدن شکایت فروش مال‌غیر با صدور کیفرخواست

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۸ #09019271

سلام، از فردی به عنوان فروش مال غیر شکایت کردم. کیفرخواست تازه صادر شده ولی من نمی‌خوام شکایتم رو ادامه بدم. باید چکار کنم پرونده بسته بشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چنانچه ارزش مال موضوع جرم بیش از صد میلیون تومان بوده جرم غیرقابل گذشت است و اعلام رضایت شما صرفا از جهات تخفیف وفق بند الف ماده ۳۸ قانون مجازات اسلامی محسوب می شود.

سلام اگر در زمان وقوع جرم ارزش مال زیر ۱۰۰ میلیون تومان باشد با گذشت شما رونده به طور کامل مختومه می‌شود در غیر این صورت از لحاظ جنبه عمومی جرم موضوع قابل پیگیری است

با سلام،با توجه به اینکه فروش مال غیر در حکم کلاهبرداری است و اگر مبلغ بالای صد میلیون تومان باشد از جرایم غیرقابل گذشت است بسته به مبلغ آن اقدام شما متفاوت است،اگر زیر صد باشد با اعلام رضایت شما پرونده مختومه می شود و قرار موقوفی تعقیب می شود اما اگر بیش از مبلغ باشد غیرقابل گذشت است و صرفا رضایت شما ممکنه موجب تخفیف و سایر نهادهای ارفاقی در حق متهم شود.

اگر ارجاع شده به دادگاه لایحه رضایت به دادگاه ارسال نمایید.