امکانش باشه جلو چک رو مسدود کنم، چه راه کار هایی پیشنهاد میدین؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۳۷ #08973833

سلام
میلگرد خریدیم ۴۸ تن ، ۳۰ تن تحویل داده شده ۱۸ تن مانده ، از تحویل دادن ۱۸ تن امتناع میکنه ، یک فقره چک هم داریم دستش میخوام اون چک رو وصول نکنم یا امکانش باشه جلو چک رو مسدود کنم، چه راه کار هایی پیشنهاد میدین؟ ۱ هفته بعد وقت چک من میرسه

مشاوره حقوقی چک
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
شما نمی توانید مانع دریافت وجه چک بشوید.

با درود..
در اینخصوص اصولا چک صادده باید کارسازی و وصول گردد..
در خصوص عدم تحویل ۱۸ تن میلگرد.. نیز می توانید ابتدا از طریق ارسال اڟهارنامه و سپس طرح دادخواست الزام به ایفای تعهدات و تحویل میلگرد خریداری شده را از فروشنده بخواهید..
موفق باشید..

با درود
ایشان را مطابق تعهدات قراردادی میتوانید ملزم به ایفای تعهد نمایید.
لیکن چک می‌بایست کارسازی (پاس) شود.

باسلام شما بایستی دادخواست الزام به انجام تعهد برعلیه فروشنده تنظیم نمایید.
درابن مورد نمیتوان برای بانک دستور عدم پرداخت داد.

باسلام
دوست عزیز شما باید برای عدم تحویل هجده تن دادخواست صدور حکم به ایفای تعهد علیه ایشان دهید
وچک باید پرداخت شود چون دلیل موجه و قانونی برای عدم پرداخت ندارید

سلام و درود
چک صادره در سررسید باید پرداخت شود و درصورت عدم پرداخت دارنده میتواند گواهی عدم پرداخت و... اخذ نماید
موفق و موید باشید

سلام
متاسفانه موضوع شما مشمول ماده ۲۴ قانون صدور چک نمی شود و شما باید چک را پرداخت نمایید.