ردیابی سیم کارت به چه صورت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۷ #08831774

سلام سیم کارتم ایرانسله میخواستم بدونم تو یه تاریخ مشخص معلوم میشه سیم کارتم کجا بوده میشه ردیابیش کنم ماله دو هفته پیش بوده تاریخ دقیقشم دارم گفتن باید از طریق مراجع قضایی پیگیری کنم مراحلش چه

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه شکایتی مطرح نمایید که برای اثبات آن نیاز به نقطه زنی باشد قاضی چنین دستوری را صادر میکند در غیر اینصورت به صرف درخواست شما امکان دستور نقطه زنی وجود ندارد .

با سلام
این امر نیاز به نقطه زنی دارد و دادگاه صرفا در موضوع و پرونده های خاصی دستور نقطه زنی را خواهد داد

سلام و درود، ردیابی سیم کارت از طریق پلیس فتا و مخابرات صورت می پذیرد؛ و البته برخی نرم افزارها که بر روی گوشی نصب هستند نیز به راحتی چنین امکانی را می دهند؛ موفق باشید.

پس از ارایه دادخواست و بادستور قاضی از طریق مبادی ذیربط استعلام می شود.