اثبات عدم وقوع جرم رمال با توجه به مدارک و تحقیقات محلی

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۶ #08781965

سلام، سال ۹۴ تا۹۶ یک رمال بهم دعا و طلسم و از این چیزها داد و پول گرفت و فیش پرداخت به کارتش و دستخطش که دعا و طلسم داده رو دارم و تاکنون ازش شکایت رسمی نکردم. رمال سال۹۶ از منزلش نقل مکان کرده به جای دیگری. اگر الان شکایت کلاهبرداری یا هر شکایت کیفری بکنم از رمال و مقام قضایی دستور تحقیقات محلی بدن و همسایه‌های رمال گواهی بدن بر رمال بودنش، اما رمال با توجه به تحقیقات محل و مدارکم بتونه عدم وقوع عناصر جرم رو مثل عنصر روانی، عنصر قانونی و مادی رو ثابت کنه، تحقیقات محل، مدارک و شهودم بی‌فایدست ومنع تعقیب می‌خوره شکایت کیفری؟ زیرا رمال تسلط بالایی به قوانین داره، حالا نمی‌دونم خودش تسلط داره یا کسی راهنماییش میکنه. ممنونم.

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به‌ دلیلی مرور زمان امکان شکایت کیفری ندارید، مساله را حقوقی پیگیری نمایید

حقوقی طرح دعوا کنید جهت استرداد وجوه بهتر است

با سلام حتی در صورت اثبات شکایت شما بدلیل مرور زمان یکساله با موقوفی تعقیب مواجه می‌شود.

با سلام
وفق ماده ۱۰۶ قانون مجازات اسلامی چنانچه رقم کلاهبرداری تا ۱۰۰ میلیون تومان بوده به دلیل گذشت زمان بیش از یک سال از تاریخ وقوع جرم، مورد مشمول مرور زمان شده است.

با‌ سلام،مبلغ چقدر‌بوده؟ اگر تا صد میلیون بوده مشمول مرور زمان شده

بادرود
ظرف شش ماه باید شکایت کنید وگرنه مشمول مرور زمان می شود