فرد الف که پول ملک را داده است چه تکلیفی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۳ #08777398

باسلام .
سئوالم رو اینطور مطرح میکنم
فرد (الف) بطور شفاهی از فرد (ب) که مورد اطمینان بوده است میخواهد که ملکی را برایش خریداری کند.با توجه به اینکه ملک سند نداشت و بصورت سهمیه سازمانی بنام مالک بوده است لذا مالک به فرد (ب) وکالت بلاعزل با تمام اختیارات اعم از انجام کلیه مراحل قانونی و مراجعه به ادارات و سازمان ها و همچنین اخذ سند بنام خودش یا غیر می دهد و همچنین اقرارنامه ای مبنی بر دریافت کلیه حق و حقوق اعم از مادی و معنوی و کلیه اسناد و مدارک به فرد (ب) می دهد.بهای معامله را فرد (الف) پرداخت می کند..از آنجائیکه ملک سهمیه سازمانی برای مالک بوده است .فرد(ب) کلیه مراحل قانونی را طی میکند و موفق به اخذ سند بنام مالک (دارای سهمیه سازمان) می شود و در بنجاق ملک نام فرد(ب) بعنوان وکیل مالک نوشته شده است . پس از دریافت سند تک برگ بنام مالک بعد از ۶ ماه فرد (ب) همان وکالت نامه را که از مالک داشته به فرد (الف) تفویض می کند ولی فرد(الف) اقدام به انتقال سند بنام خودش نمیکند و هیچ مبایعه نامه ای بین (الف) و (ب) وجود ندارد.سئوال اینجاست : فرد(ب) اقدام به انتقال سند بنام خودش کرده است آیا اقدام وی قانونی بوده؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در این مورد شما مدعی محسوب و باید ادعای مذکور را اثبات نمایید ....

پرسشگر محترم
می‌بایست بتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید.

با سلام
چون وکالت نامه رو قبل از اخذ سند تفویض نموده اند لذا اقدام ب غیر قانونی محسوب میگردد. بنابراین شخص اخیر مالک است. البته بایستی متن وکالتنامه تفویضی مطالعه گردد

بله شماباید ثابت کنید ایشون ملک را بشما خریده بود

درود
شما باید ثابت کنید ب ملک را برای شما خریداری کرده بود.