اثبات عدم احتکار اجناس امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۴ #08760668

با سلام،تعدادی لاستیک ایرانی و خارجی و رینگ لاستیک در انبار مغازه ای با عنوان احتکار و قاچاق به دلیل عدم ثبت نام در سامانه انبار داری ضبط شده،با توجه به اینکه لاستیکهای خارجی و رینگها پیش فاکتور دارند،و اکثر آنها در تاریخ جدید خریداری شده و از انباری که در محل کسب میباشد روزانه فروش میرفته و فیلم فروش لاستیکها از انبار در یک ماه اخیر موجود است ۱. آیا با توجه به اینکه لاستیکهایی که پیش فاکتور دارند و از بین آنها فروخته میشده روزانه که فیلم آنها موجود است و انبار بخشی از مغازه میباشد و از طرفی با توجه به اینکه فروشنده عمده فروش هم میباشد اثبات عدم احتکار اجناس امکان پذیر است؟۲.در مورد تعدادی از لاستیک های ایرانی که پیش فاکتور ندارند ولی فروشنده مشخص است با وجود شاهد که در جریان خرید لاستیکها و تعداد آنها میباشد و همین طور استعلام بانکی بابت پرداخت هزینه لاستیکهای ایرانی به فروشنده میتوان عدم قاچاقی بودن لاستیکهای ایرانی بدون فاکتور را ثابت کرد؟؟، ۳،رفع اتهام احتکار و قاچاق به چه صورت میباشد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مهر
با توجه به قانون که فروشندگان و کسانی که کالایی در انبار دارند را ملزم به اعلام موجودی انبار می کند و عدم اعلام موجودی احتکار تلقی می گردد و فرقی بین لاستیک و رینگ داخلی و خارجی نیست