چطور میتونم شکایت کنم و حکم دادگاه چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۴۲ #08637844

خسته نباشید قصد شکایت از عموم بابت آزار جنسی دارم. ماجرا مربوط به بیش از ده سال پیش است و تعداد دفعات حدود پنجاه بار بوده و بدون خشونت فیزیکی. ولی متاسفانه هیچ مدرکی ندارم. سنم حدودا هفت ساله بوده. چطور میتونم شکایت کنم و در صورتی که احیانا اعتراف کنه حکم دادگاه چه خواهد بود؟ و اگر بخوام مدرک جور کنم باید دقیقا چه کار کنم و چه مدرکی میتونم جور کنم؟ با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون مدت زیادی از تجاوز گذشته و اثبات آن از طریق پزشک ممکن نمی باشد بدون مدرک اثبات آن مشکل می باشد ولی در صورتی که اعتراف به اذیت و آزار کنند دیگر جرمشان اثبات شده و نیاز به ارائه مدرک ندارید.

با درود
فارغ از صحت و سقم ادله اثباتی شما.
حقیر معتقد است این جرم مشمول‌ مرور زمان شده است.
احتمال‌ موفقیت ضعیف میباشد اگر نگوییم منتفی است.

درصورتی که مدرک نداشته باشیداثبات امکان پذیرنیست

درود بر شما
احتمال اقرار وی با توجه به مجازات سنگین این جرم بعید است.

بانوجه به اینکه مدرکی نداشته باشید اثبات این موضوع دشوار است لاکن در صورتی که از اخرین اقدام وی در خصوص تجاوز مدت زیادی نگذشته باشد قابل تشخیص از سوی پزشکی قانونی خواهد بود

عزیزم
چون در آن سال شما صغیر بودی امکان اینکه ادعای شما را بپذیرند زیاده
پس با مشورت خانواده خود و بررسی جمیع جوانب مسئله
اقدام به شکایت خودرا بکنیدقضات محترم بهترین حکم را برایت صادر می کنندولی توصیه بنده بعنوان یه مشاور و وکیل بشما
حتما توسط وکیل مجرب باتجربه اقدام کنید

برای اثبات این موارد ب مدارک و مستندات کافی جهت ارائه ب مرجع رسیدگی احتیاج دارید و باتوجه ب گذشت مدت طولانی از آزار و اذیت امکان تشخیص توسط پزشکی قانونی بعید هست در صورت اقرار ایشون محکوم خواهند شد و حکم دادگاه حسب مورد بستگی ب تشخیص قاضی خواهد داشت