در رابطه به بازگشت به کارم باید چه اقدامی کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۸ #08629070

سلام.
بنده در محل کار حادثه دیدم ولی متاسفانه بدلیل نداشتن تجربه و جدی نگرفتن مشکل شخصا پیگیر درمان شدم. از بهمن ۹۵ تا امروز ۵ بار عمل جراحی سنگین روی چشمم کردم. بعد از عمل اول گذروندن دوران استلاجی بدستور دکتر فقط توی شرکت حاضر میشدم، بعد از عمله دوم گذروندن استلاجی به شکل عادی برگشتم سره کار. متاسفانه چشمم خونریزی کرد و مجدد جراحی و استلاجی. بعد از بازگشت بکار حتی با مخالفت سرپرست کارگاه و سرپرست شیفت، از طرفه ناحیه انتقالم دادن تا پزیشن بهتری واسم پیدا بشه. حدوده ۳ ماه الاف بودم که رفتم واسه عمله آب مرواید. علیرغم گذروندن استلاجی، هنوز وضعیته جسمانی و دید خوبی نداشتم و فشار عصبی شدیدی پیدا کرده بودم. نه دکتر استلاجی رو تمدید میکرد نه توی شرکت پزیشن مشخصی داشتم. ۱ ماه و نیم مرخصی بدون حقوق گرفتم. اواخر مرخصی بخاطره فشار شدید عمله گلوکوم ( آب سیاه ) کردم و ۱ ماه استلاجی به مرخصیم اضافه شد. تو این مدت همه مدارکو به شرکت ارایه کردم. حتی تاییدیه کمیسیون تامین اجتماعی رو هم خودم گرفتم. تاریخ ۹۷/۰۹/۰۳ برگشتم سره کار گفتن لغو قرارداد شدی!! استلاجیه آخری رو تایید نکردن! اول علت رو بی اطلاعی از من عنوان کردند. بعد گفتن که نه چون قرارداد ۳ماهه بعدی رو امضا نکردی لغو شده.همه مدل توجیحی آوردن تا آخر گفتن ۱ ماهو نیم غیبت داری. وقتی متوجه مرخصی بدونه حقوقم شدن گفتن که سرپرست تایید کرده ولی رییس تایید نکرده!! خلاصه...بعد از کلی پیگیری تو تاریخ ۹۷/۱۱/۱۷ گفتن که برگرد سره کار ( تازه با کلی منت ) منتها حتی با توجه به نامه و دستور رییس نیروی انسانی مبنی بر بازگشت فوری به کار، مسول قراردادها گفت چون لغو قرارداد شدی باید از اول مراحل استخدام رو سپری کنی! گفتن منتظره تماس برای طب صنعتی، گزینش، عدم اعتیاد، مصاحبه و آموزش باشم (که حداقل ۶ ماه طول میکشه). ۹۸/۰۱/۲۰ تماس گرفتن برای طب صنعتی. ایراد گرفتن که بینایی چشمت مشکل داره (هه) و قبولم نکردن! پیگیر شدم مجدد ماه بعد تماس گرفتن و اینبار قبول شدم.بعد از ۱ ماه تماس گرفتن گفتن که چندین بار تماس گرفتیم واسه گزینش خاموش بودی و حتما فردا مهلته آخرته! متاسفانه مشهد بودم و نرفتم و حدوده ۱ماه هم واسه این موضوع الاف شدم و اینم رد شد. بعد از ۲هفته ظهر تماس گرفتن گفتن فردا بیا شرکت واسه مصاحبه، گفتم الان مادربزرگم فوت شد، لطف کنید و تنظیم کنید که یا الان یا پس فردا بیام. فردا باید شهرستان باشم،
گفتن راهی نداره. نرفتم و پس فردا خودم مراجعه کردم و رفتن به مراسم رو اثبات کردم،گفتن واسه عدم اعتیاد بوده و دیگه هیچ راهی نداره و به منزله رد شدنه. بعد از کلی پیگیری گفتن منتظره تماس باش. بعد از ۳ ماه اوایل آبان گفتن که نشد و شما اخراج شدید...!!
بنده کارمند مجتمع فولاد مبارکه (رسمی-آزمونی) هستم.
۳ تا سوال مهم داشتم:
۱-در رابطه به بازگشت به کارم باید چه اقدامی کنم؟؟
۲-حقوق و مزایا این مدت که بی دلیل لغو کردن و حقوق استلاجی آخری رو چه اقدامی کنم؟؟
۳-با توجه به درمان شخصی و نداشتن شاهد حادثه، میتونم غرامت چشمم رو بگییرم؟؟ (اپراتور جرثقیل سقفی بودم،تو ارتفاع تنها شاهد ندارم)

پیشاپیش ممنون از توضیحات کاملتون

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز باسلام
از حادثه پیش آمده برای شما متاسفم. برای بازگشت به کار باید دادخواستی به هیات تشخیص اداره کار و امور اجتماعی شهرستان مبارکه تقدیم نمایید.
درباره حقوق معوقه هم چون ۱ماه و نیم استعلاجی بوده است باید به سازمان تامین اجتماعی مراجعه و مطالبه نمایید.
اگر شاهد ندارید نوع حادثه، مراجعه اورژانس در محل کار و گزارش تنظیمی ایشان با ارزیابی بازرس اداره کار قابل اثبات است که باید ضمن دادخواست خود از بازرسی اداره کار نیز تقاضا نمایید که حادثه را بررسی نماید. به هر رو اثبات این مورد آخر برای شما امری سخت است.
امیدوارم پاسخ بنده راهگشا باشد
ایام به کام