شکایت پیمانکار جهت عدم پرداخت به چه صورت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۶ #08548199

سال ۹۲ سفارشی از شهرداری گرفتم بابت ساخت یکسری چراغ و بنا بر اعلام خودشون ۸۰ درصد قطعات را هم اجرای تعهد داشتم و بدلیل اینکه پیش پرداختی بهم ندادن ادامه جنس های ساخته شده را تحویل ندادم از طرفی سال ۹۵ مدیریت شهرداری اعلام کرده که همون ۸۰ درصد را هزینه ش را پرداخت کنید. مبلغ کل سال ۹۲ حدود ۳۵ میلیون بوده سوالم اینه آیا الان شکایت بکنم از شهرداری آیا همون ۳۵ میلیون محاسبه میشه یا طبق روز باید اون میزان ۸۰ درصد را بهم پرداخت کنن. شکایتی هم تابحال نداشتم چون هر روز یه وعده ای بهم میدادن .

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خسارت تاخیر تادیه از تاریخ تقدیم دادخواست قابل مطالبه است .

امکان طرح دعوی الزام به ایفای تعهدات وجود دارد و اگر قبلا اظهارنامه ای برای مطالبه طلب خود برای شهرداری ارسال کرده باشید میتوانید خسارت تاخیر تادیه از تاریخ ابلاغ اظهارنامه را دریافت نمایید والا تنها خسارت تاخیر تادیه از تاریخ تقدیم دادخواست قابل مطالبه است .

سلام.شما می توانید ابتدا یک اظهارنامه ارسال وبعد دادخواست مطالبه وجه به انضمام خسارت را تقدیم دادگاه کنید.

سلام میتونی با تقدیم دادخواست مطالبه بدهی با احتساب خسارات تاخیر تادیه و یا عین جنس تحویلی خودرا به دفتر خدمات قضایی داده و حکم بگیری