ادعای تصاحب ملک را کرده حتی با تهدید؛ بنده برای تنظیم سند این ملک چه فرآیندی باید انجام دهم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۱ #08489640

سلام و خسته نباشید.
پدر بنده حدود ۲۰ سال پیش ملک موروثی را بصورت قولنامه معامله کرده اند، شرایط ملک به این صورت بوده که وراث ۲ خواهر و یک برادر بوده، یکی از خواهر ها ملک را از وراث دیگر به صورت قولنامه ای خریداری نموده و به پدر بنده فروخته است، در قولنامه درج شده که این خواهر بعد از ۵ ماه از تاریخ عقد قرارداد ملزم به حضور با سایر وراث برای تنظیم سند می باشد. ولی متاسفانه با پیگیری های قانونی نیز حضور پیدا نمیکنند. الان که پدر بنده فوت شده اند برادر وراث که زمان معامله زندان بوده و سهم خود را به خواهرش فروخته ادعای تصاحب ملک را کرده است حتی با تهدید. الان بنده برای تنظیم سند سند این ملک چه فرآیندی باید انجام دهم؟
ممنون از شما.

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر خواهر واقعا سهم سایر وراث را خریداری کرده و متعاقب آن به شما فروخته، دادخواست حقوقی اثبات وقوع عقد بیع و الزام به تنظیم سند(چنانچه ملک سند ثبتی دارد) به طرفیت وی مطرح کنید.
در غیر این صورت با در نظر گرفتن سایر شرایط در باب معامله فضولی و فروش مال غیر میتواند قابل پیگیری باشد.

سلام
اگر سایر وراث سهم خود را به خواهرشان فروخته باشند، معامله صحیح است و شما به عنوان قائم مقام خریدار، می توانید دادخواست الزام به تحویل ملک و تنظیم سند رسمی بدهید. البته برای احراز سمت خود، بایستی ابتدا انحصار وراثت انجام دهید.

از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست اعلام تایید معامله و الزام به تنظیم سند طرح کنید