در صورت اعلام رضایت، تعقیب متهم متوقف می شود یا غیر قابل گذشت است و رضایت در تعقیب تاثیری ندارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۴ #08402691

با عرض سلام.
آیا  در صورتی که همسر شخصی بابت جرم ذکر شده روابط نامشروع مافوق زنا (ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی) از او شکایت کند و قبل از تشکیل جلسه رسیدگی و در حالی که هنوز دفاعیات متهم شنیده نشده اعلام رضایت کند، تعقیب متهم متوقف می شود یا غیر قابل گذشت است و رضایت در تعقیب تاثیری ندارد؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.
در مرحله اولیه پس از رضایت پرونده پیگیری نمی شود.
سربلند و پیروز باشید

سلام
بنظر میرسد در جرایم منافی عفت تجسس نمیشود و با رضایت شاکی پرونده مختومه می شود

سلام

در جرایم منافی عفت تحقیق انجام نمیگیرد و لذا با توجه به رضایت شاکی به نظر پرونده مختومه می شود

شیوه و روال مرسوم این است که در مرحله دادسرا اگر اعلام رضایت شود پرونده باصدور قرار موقوفی مختومه میگردد