چگونه ابطال اقرار نامه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۸ #08207182

سلام خسته نباشید
اینجانب با ۴ تا از برادرهام بعد فوت پدر یک قطعه زمین ۱۰۰ متری را با یک زمین دیگه به مساحت ۲۳۵ متر جابجا کردیم یعنی ۱۰۰ متر گرفتم ۲۳۵ متر دادم در حالی که این یه توافق نامه دستی بین خودمون نوشتیم ولی حالا که برای بقیه ارث پدری دعوا شده به داگاه ۴ تا برادرهام یه اقرار نامه اوردنند که ما از شما هم اقرار نامه داریم که ۱۰۰ متر گرفتی و ۲۳۵ دادی در صورتی که اینجانب به برادر بزرگ و همه ۸ وراث وکالت دادیم که بره دنبال کار تقسیم ارث ولی ایشون الان میگه ما از شما اقرار نامه داریم کسی که اقرار میده نباید یک برگ اقرارنامه رو خودش داشته باشه ببخشید حال اینجانب رفتم دادگاه در خواست کارشناس کردم برای تامین دلیل برای اثبات قیمت زمینهای جابجایی فعلا ثابت شده که قیمت ۱۰۰متر زمینی که بهم دادند در سال ۹۶ ۲۰۰ هزار تومن بوده و قیمت زمینی ۲۳۵ که من دادم ۱۸۰ تومن بوده که انها در متن اقرار نامه و توافق قیمت زمین ۱۰۰ متری که و بهم دادند را ۳۰۰ هزار تومن تو سال ۹۶ زدنند و ۲ برابر حساب کردنند و من از قیمت زمین ها اطلاعی نداشتم و فقط به انها اعتماد کردم و توافق نوشتم و انها با سواستفاده از توافق من اقرار گرفتند و قیمت چند برابر زدنند حالا بفرمایید من چگونه طرح دعوا کنم وچگونه ابطال اقرار نامه کنم و چگونه از فروش زمین خودم جا وگیری کنن
سپاس

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به فرمایشات شما مبنی بر بی اطلاعی شما از موضوع و نیز نظر کارشناسی بر تعیین قیمت ، لذا اقرار شما قابل قبول نمیباشد

سلام . اقرار شرایطی دارد . چنانچه اثبات نمایید که اقرار شما درخصوص چه موضوعی بوده ، در آن خصوص صحیح و نسبت به ادعای جدید فاقد اثر است

اقرار شما پذیرفته نیست.

با سلام اگر اقرار شما مبتنی بر اشتباه باشد اقرار شما پذیرفته نیست.