خریدن شلاق تعزیری امکان پذیر هست در دادگاه تجدیدنظر درمورد ارتباط نامشروع غیر از زنا؟

پرسیده شده
۳۲ پاسخ ۱,۵۲۸ #08162997

سلام.میخواستم ببینم امکانش هست در دادگاه تجدیدنظر برای حکم۹۹ضربه شلاق تعزیری درمورد ارتباط نامشروع غیر از زنا زن شوهردار آیا قابل تبدیل شدن به جزای نقدی هست یا خیر؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با دادن درخواست به دادگاه و ارائه دادخواست...رای نهائی را قاضی دادگاه باید صادر کند.

بادرودوسلام درخواست خودرا به دادگاه تقدیم نمایید.

سلام
بله
در صورت وجود جهات تخفیف به استناد بند ب ماده۳۷قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲اصلاحی۱۳۹۹قابل تبدیل به جزای نقدی است

سلام.خرید مجازات صحیح نیست و بسته به وضعیت و شرایط فرد قابل تبدیل و تخفیف و تعلیق است.

با احترام با نوشتن یک لایحه مناسب میتوانید

بنام خدا
با سلام
با توحه به قانئن کاهش مجازاتهای تعزیری بله شما میتوانید طبق یک لایحه درخواست تبدیل و کاهش مجازات خود را وفق قانون صدرالذکر بنمایید./
با احترلم

تنها در صورتی تبدیل مجازت حبس یا شلاق به جزای نقدی امکان پذیر است که یک یا چند از جهات مخففه جرم در شما وجود داشته باشد . جهات مخففه جرم عوامل و شرایطی است که سبب می شود شما با استناد به آنها از قاضی پرونده درخواست تخفیف یا تبدیل مجازت را داشته باشید.رضایت شاکی خصوصی و نداشتن سابقه کیفری در این روند تاثیرگذاراست