بهم گفتن باید یه برگه بنویسم و شهود امضا کنن من چی باید بنویسم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۲ #08154142

با سلام.من مقداری طلا از مادر مرحومم بهم رسیده که طی توافق نامه ای با امضای سایر وراث و دو شاهد مالکیتم تایید شده.من اون طلاهارو با تمامی فاکتورها و حتی اون برگه توافقنامه دادم دست شوهرخالم امانت و وقتی خواستم پس یگیرن به من ندادن الان بهم گفتن باید یه برگه بنویسم و شهود امضا کنن من چی باید بنویسم؟نمونه استشهادیه برای این کار چطوریه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما بایستی با استناد به همان توافق نامه ای که فرمودید اقدام نمایید و در صورتی که مایل به تنظیم استشهادیه دارید از طریق خدمات تنظیم اوراق قضایی در بالای صفحه اقدام تا بتوانیم برای شما خدمات ارایه دهیم .

سلام
شما یک رسید بنویسید و در آن رسید اضافه کنید که چون مقداری طلا مادرم به من داده‌اند و شهود نیز بر این امر شهادت داده‌اند و این طلاها امانت نزد آقای x بوده است اکنون به موجب این صورتجلسه طلاهای خود و فاکتورهای آن را از ایشان تحویل گرفتم و زیر این رسید را نیز شهود امضا کنند و بین نوشته ها و امضای شما فاصله ای نباشد