پرینت تماسهام و میتونه بگیره درصورتی که به نام من نیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۱ #08148505

سلام وقت بخیر
شوهرم از پیام های تلگرام دو سال پیش من با یه اقا شات گرفته و یک عکس از خودم هم تو پیاما بوده و اونا رو مدرک قرار داده که علیه‌ت شکایت میکنم و منو تهدید میکنه.
سیم کارت منم به نام خواهرم هستش
ایا شکایت اون به جایی میرسه؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چون سیم کارت به نام شخص دیگری است اصولا این موضوع قابل پیگیری نیست.
اسکرین شات پیام ها نیز به تنهایی به عنوان دلیل در دادگاه قابل ارائه نیست

سلام و درود، با توضیحاتی که داده اید اصولا به نظر می رسد که شکایت اخیر به جایی نرسد، زیرا علاوه بر عدم مالکیت شما بر سیم کارت مورد نظر، ادله صرفا شات از گفت و گوی مجازی است و در صورتی که تلگرام اصلی باشد، با حذف اکانت قابل بازیابی برای بررسی دقیق تر نخواهد بود؛ شما کاملا انکار کنید و اصولا همسر شما حقی در پرینت از سیم کارت خواهرتان ندارد و دادگاه نیز در این مورد(عدم تعلق سیم کارت به شما) دستور استعلام(پیام کوتاه و مکالمه) را معمولا نخواهد داد؛ موفق باشید.

سلام
چنانچه سیم کارت به نام شخص دیگری باشد قابل پیگیری نمیباشد
اسکرین شات پیام هم زمانی قابل استناد است که شماره تماس شما در صفحه موجود باشد

اگر استفاده کننده شما باشید بله شکایت نتیجه میگیره ،سعی کنید با مهر و محبت و عذر خواهی و کد خدا منشی زندگی خود را حفظ کنید .چون با شکستن حرمت ها در دادگاه قطعا نتیجه آین دعوی بعد از ابرو ریزی طلاق و .... است.