فقط موضوع مربوطه رو پیگیری میکنن یا حق بازرسی تمام مخاطبین و یا عکس های شخصی منو دارند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۶ #08128080

سلام ‌خسته نباشید.
من طی شکایتی که از فردی که کردم قاضی حکم بازرسی گوشی موبایل خودمو داده و‌ توسط ‌پلیس گرفته شد میخواستم بدونم فقط موضوع مربوطه رو پیگیری میکنن یا حق بازرسی تمام مخاطبین و یا عکس های شخصی منو دارند؟؟لطفا جوابمو بدین مهمه برام

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق دستور قاضی به جهت کشف حقیقت ، عمل می گردد.حق بازرسی تمام مخاطبین و یا عکس های شخصی را ندارند

خیر فقط پیرامون موضوع مطروحه

درود و عرض ادب
فقط موارد مرتبط را بررسی می نمایند.

با سلام
چنانچه در اثنای موضوع محوله با جرم دیگری رو برو شواند مراتب را جهت تعقیب شما اعلام می نمایند .

سلام
طبق حکم قاضی به جهت بازرسی گوشی موبایل حق بازرسی تمام مخاطبین و یا عکس های شخصی را دارند

باسلام قانونا بایستی فقط موضوع مربوط به شکایت بررسی گردد مگر اینکه جرم دیگری مشاهده گردد.

سلام .‌فقط موضوع مربوطه را بررسی می کنند مگر اینکه در گوشی شما جرمی که مرتبط با نظم عمومی باشه رو کشف کنند