در صورت بارداری در ایام صیغه موقت،زوجه اقدامی میتواند انجام دهد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۵۱ #07988159

خانمی از فردی که صیغه بودند، باردار شده، درحال حاضر چه شکایت یا اقدام قانونی ای میتواند انجام دهد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زوجه میتواند درخواست ثبت ازدواج موقت نماید .

با سلام
اگر زوجه در ازدواج موقت باردار شود، ثبت ازدواج موقت اجباری است.
اگر مردی، علیرغم بارداری همسر موقت، حاضر به ثبت ازدواج موقت نیست، می‌توان تحت عنوان عدم ثبت ازدواج موقت از او
شکایت کیفری طرح نمود و یا اینکه با مراجعه به دادگاه خانواده، الزام مرد به ثبت ازدواج موقت به دلیل بارداری زوجه را درخواست کرد.

تقاضای ثبت رسمی ازدواج موقت نمایید.

برای دریافت شناسنامه فرزند در ازدواج موقت که پدر برای گرفتن شناسنامه او اقدامی نمی‌کند بر اساس ماده ۸ قانون حمایت از خانواده و بر اساس اصول آیین دادرسی در رسیدگی به این موارد صلاحیت با دادگاه خانواده محل اقامت خوانده یا آخرین محل سکونت وی در صورت مشخص نبودن محل اقامت وی خواهد بود. مادر می‌تواند با مراجعه به دادگاه خانواده و اثبات واقعه ازدواج موقت که به تبع آن الحاق فرزند به پدر ثابت خواهد شد پدر را ملزم به اخذ شناسنامه برای فرزند نماید. نکته مهم در اینجا این است که درر صورت احراز علقه زوجیت بر اساس مدارک و شواهد، دادگاه فرد معرفی‌شده به‌عنوان پدر را فراخوانده و وی را وادار به ثبت ازدواج موقت می‌کند، اما وقتی زن در اثبات ازدواج عاجز است و طرف مقابل هم منکر می‌شود، بر اساس قانون، اصل بر عدم وقوعع ازدواج است.
نهایتا در خواست dnaبدهید تا معلوم شود بچه ایشان است

سلام دادخواست ثبت ازدواج موقت و اخذ سند ازدواج مطرح نماید .

زوجه می تواند تقاضای ثبت ازدواج موقت رانماید