با تهدید از من سوءاستفاده نموده، چگونه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۱ #07949313

دختری ۱۷ ساله بودم با یه پسری اشنا شدم با وعده وعید دروغ من را گول زد و فریب داد و پرده بکارت من را گرفت من چندین بار خودکشی کردم خانوادم فهمیدن اما میگفت من دوست دارم و بهم فرصت بده تا بیام خاستگاری دو بار سقط انجام دادم خودش برام قرص میخرید ولی الان مدتی که خطش را خاموش میکنه و هرچی دلش میخواد بمن میگه نه میتونه تو خونه بمونم به خاطر سر کوفت های خانوادم نه خودش کاری انجام میده الان من ۲۲ سالم شده و از لحاظ روحی داغون شدم رفتم دادگاه شکایت کردم ولی گفتن خودم متهم هستم من هم برای همین رضایت دادم. اما اون هر بار با کتک زدن من و تهدید هاش من را مجبور میکرد تن به درخواستی که ازم داشت بدم. چندین بار من را به حد مرگ کتک زد و همیشه تهدید میکرد

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.متاسفانه شما فرصت را از دست داده اید لذا کار برای شما سخت گردیده است
تنها مدرکی که شاید بتواند به شما کمک کند داشتن شهود میباشد که پیدا کردن آن هم سخت است
فلذا با یک روانشناس مشورت نمایید تا روحیه از دست رفته تان را باز پس بگیرید و زندگی را از سر شروع نمایید

عزیزم وقتی خانواده شماهم متوجه شده اند دیگر تهدیدی متوجه شما نبوده است ودلیلی برای ادامه ارتباط نبوده است متاسفانه در جریان ایجاد رابطه شمانیز رضایت داشته اید واین امر موجب میشود, که حقی بشما تعلق, نگیرد اما درخصوی تهدیدها وضرب وجرح ها شماباوحود دوشاهد ویا گزارش پزشکی قانونی ازایشان شکایت کنید وازسویی دلیلی برای ادامه رابطه با کسی که متعهد به قول خردنیست وحود ندارد بهتراست بیش ازین خودرابازیچه این شخص قرارندهید وزندگی تازه ای بافراموش نمودن اشتباهات قبلی شروع کنید