قانونا مسئولیتی متوجه مدیر میشود؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۰۵ #07921032

با درود.
با توجه به هزینه های بالای دستمزد نگهبانی (برای ساختمان های کم تعداد مثلا ۱۲ واحد) اگر مدیر بخواهد دو یا سه سرایدار با حقوق و قرارداد استخدام کند هزینه شارژ زیاد میشود.
آیا اگر مدیر از سرایدار و نگهبان مثلا فقط برای یک شیفت استفاده کند (پاره وقت) و در ساعاتی از شبانه روز ساختمان بدون نگه بان باشد، مسئولیتی متوجه مدیر میشود؟ اگر با توافق اکثریت باشد قضیه چه میشود؟

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت تصمیم اکثریت مسئولیتی متصور نیست، مدیر امانتدار بوده و وظیفه اش حفظ مصلحت است.

درود
در صورت رضایت اکثریت مشکلی پیش نمی آید.

در صورتی که اکثریت مالکین توافق داشته باشند منعی برای این موضوع نبوده و مدیر ساختمان می تواند طبق توافق اقدام نماید

بادرود
باید با توافق اکثریت ساکنین باشد

با سلام طبق اساسنامه باید صورت پذیرید اگر در مواد ان گنجانده شده باشد مشکلی ندارد

مدیر به تنهایی نمی تواند اقدام کند مسئولیت استخدام پس از تصویب در مجمع مالکین با هیات مدیره است

طبق جلسات هیئت مدیره که سالی یک مرتبه یا بیشتر برگزار میگردد موارد را با ساکنین مطرح و بصورت مکتوب به امضاء برسانید. دراین چارچوب اتفاقی حادث گردد بعهده صرفا مدیر نمیباشد.اما پذیرش این سمت بمعنای پاسخگو بودن میباشد.