چطور تقاضای ملاقات فرزندم را بکنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۹۲ #07911601

با سلام
خانوم من ۲ هفته قبل همراه دختر ۵ساله ام منزل را ترک کرده و به شهر خودش نزد خانواده خود رفته.
و به هیچ وجه به تماسهای من جواب نمیدهد. خانواده اش هم هیچکدام جواب نمیدهند. رفتم از شهر خودم به شهر خانومم اما در را باز نکردند.
دادخواست الزام به تمکین هم دادم. اما ۲ ماه دیگه موعد رسیدگی هست. این بی خبری از حال فرزندم را چطور میتونم پیگیری کنم.راهی برا اینکه مجبور بشه جواب تماسم را بده هست؟ ممنون میشم کمکم کنید

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست ملاقات فرزند را تقدیم دادگاه نمایید

سلام و درود، شما می‌توانید ضمن تنظیم دادخواست ملاقات با فرزند ، درخواست صدور دستور موقت جهت آن را نیز بنمایید؛ آرزوی عاقبت بخیری.

دادخواست ممانعت از ملاقات فرزند کیفری یا حقوقی اقدام کنید

با سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواستی مبنی بر ملاقات فرزند تنظیم و ارایه نمایید

دادخواست ملاقات با فرزند و بدوا تقاضای دستور موقت طرح کنید

باسلام میتوانید دادخواست ملاقات بافرزند هنچنین دستور موقت تنظیم نمایید و جهت ارسال به دادگاه به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید.

سلام
می‌تونید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست ملاقات فرزند و دستور موقت فوری را مطرح کنید.