کیفر خواست چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۴ #07898723

مقام صادر کننده کیفر خواست و موارد صادر کننده آن هم چنین نحوه صدور کیفرخواست ( از لحاظ زمانی کی صادر و کی اجرا میشود) و چگونگی اعتراض به آن را میخواستم بدونم

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام کیفرخواست به معنای تایید قرار جلب دادرسی توسط دادستان است پرونده به دادگاه ارسال میشود و مجرمیت در مرحله دادسرا ثابت شده است

با سلام

کیفرخواست مربوط به پرونده‌های کیفری مطروحه در دادسرا است که پس از تکمیل تحقیقات توسط بازپرس یا دادیار قرار جلب به دادرسی صادر و با تایید دادستان کیفرخواست صادر می گردد و سپس به طرفین پرونده ابلاغ می گردد(با مهلت اعتراض ۱۰روزه در دادگاه که می توان از طریق دفاتر خدمات قضایی الکترونیک اقدام به ثبت اعتراض به قرار نمود) در صورت عدم اعتراض پرونده جهت رسیدگی و صدور حکم به دادگاه ارسال می گردد...

سلام. کیفرخواست اکنون به نام قرار جلب به دادرسی خوانده می شود. توسط دادیار یا بازپرس هر پرونده پس از تایید داستان صادر و پرونده به دادگاه ارسال می گردد‌ در جلسه دادگاه قرائت می شود و شما بایست در جلسه دفاع کنید.

سلام
دادستان با صدور کیفر خواست بیان می کند که تحقیقات دادسرا به این نتیجه رسیده است که متهم پرونده مجرم است و از دادگاه درخواست کیفر و مجازات می کند .
در صورتی که متهم اعتراضی به صدور کیفرخواست داشته باشد می تواند آن را در دادگاه مطرح کند .