برای مستقل زندگی کردن میتونم وسایلمو جمع کنم و برم خونه بگیرم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۷ #07865368

با سلام. من ۲۲ سالمه و میدونم که از نظر قانونی حق دارم مستقل زندگی کنم اما با پدرم که مطرح کردم گفت نمیزارم و... مانع از این مسئله میشه.دست بزن هم داره و نمیزاره از خونه بیرون بریم. برگه های پزشکی قانونی هم دارم. الان برای مستقل زندگی کردن میتونم وسایلمو جمع کنم و برم خونه بگیرم؟ نمیتونه به اسم دختر فراری ازم شکایت کنه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اقدام ب شکایت کیفری ضرب و جرح و زندگی مستقل کنید و با شماره۱۲۳ تماس بگیرید در کلانتری ها هم واحد مشاوره خدمات ارائه می دهند.در پناه حق

سلام . برای زندگی مستقل منع قانونی ندارید ولی مطمئن باشید که تصمیم درستی نیست ممکن است به مشکلات بیشتری برخورد کنید . صبوری کنید و از مشاور و مددکار اجتماعی کمک بگیرید موفق باشید

به هوای مستقل زندگی کردن و یا قانون مانع چنین کاری نیست
زندگی خود و خانواده ات را از بین نبرید

سلام، امکان طرح چنین شکایتی علیه شما وجود ندارد و می توانید مستقل زندگی نمایید.

درود
بله به لحاظ قانونی منعی برای اینکار وجود ندارد ولی با توجه به مخاطرات زندگی مجردی در جامعه فعلی ،بهتر است بیشتر جوانب را بسنجید و در صورت نیاز به کمک با اورژانس اجتماعی شماره ۱۲۳تماس بگیرید .

بله شما میتوانید منزل مستقل تهیه فرمایید ولی حل اختلاافات خانوادگی با چند جلسه مشاوره منطقی تر است.

با توجه ب رسیدن ب سن قانونی بله میتوانید در جهت تشکیل زندگی مستقل اقدام کنید و پدرتون نمیتونه ب زور و جبر در این جهت ممانعتی ایجاد کنه لیکن در هر صورت پدرتون هست و بسیاری از مسائل و مشکلات خانوادگی قبل از هر اقدام حقوقی یا قضایی،با گفتگو قابل حل و فصل هست