اعسار مطلق چیست و آیا میتوانیم اعسار مطلق بدهیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹,۷۳۱ #07862677

سلام پدر من چند ساله به خاطر چک شرکت توی زندانه. شرکت حقوقی بوده و چک دو امضایی بوده. مدیرعامل متواری شده ولی پدرم که رئیس هئیت مدیره بود متواری نشد و گرفتنش. پدرم نه خونه داره نه ماشین نه پول. هیچ اموالی نداره‌ و بیکاره و شغلی هم نداره. حتی توان پرداخت هزینه دادرسی پرونده رو هم نداره. یه لباسه فقط توی تنش و خرج خونه رو من که پسرشم دارم میدم و مادرم که بازنشسته هست کل حقوق مادرم میره به اقساط و بدهی. با یه نفر صحبت کردم بهم گفت در مورد اعسار مطلق که اعسار دو مدله اولی اعساری هست که طرف توان پرداخت رو به صورت اقساط داره دومی هم اعسار مطلقه که طرف هیچی نداره. میخواستم بپرسم میشه پدرم اعسار مطلق بده و معسر مطلق بشه؟ شاهد دارم و میتونم استشهاد محلی بگیرم که هیچی نداره. پدرم سه ساله زندانه. عموم یه سند زمین تامین گذاشته تا پدرم بیاد مرخصی. در ضمن پدرم ۶۵ سالشه و کهولت سن داره و عمل جراحی قلب باز کرده و تحمل زندانم نداره. دست و پاش میلرزه از کهولت سن و بیماری. پزشک قانونی هم رفتیم نوشت در صورت صلاحدید خارج از زندان باشد. اما قاضی چرا قبول نمیکنه؟ مگه نظر پزشک قانونی مهم نیست؟ قاضی نمیزاره میگه فقط مرخصی میدیم بهش. کو مرخصب اخه؟ مرخصیشم به درد نمیخوره ۱ ماه نگه میدارن ۷ روز مرخصی میدن! ۷ روز رو میخواییم چیکار؟ من و مادرم هم از گرسنگی و بی پولی داریم نابود میشیم. کمیته امدادم هیچ کمکی نمیکنه.میگه مادرت حقوق میگیره ولی نمیدونن که حقوقش داره میره به بدهی های خانواده و وام و...
با یه نفر که صحبت کردم این متن رو نوشت برام:

ابتدای دادخواست بنویسید اعسار مطلق ،،،، ذکر کنند که اینجانب معسر مطلق میباشم و حتی مستثنیات اولیه زندگی را از جمله منزل مسکونی اتومیبل شغل و منبع درآمد و حتی سلامتی هم ندارم،،،،،،حتما به این نکته هم اشاره کنند که توانایی قسم خوردن نیز دارند که حاضرم سوگند جلاله بخورم که تمکن مالی ندارم ،،، اگر شاکیان اصرار بر پرداخت اقساط دارند برای بنده کار و شغل مناسب پیدا کنند که به بر سلامتی من لطمه وارد نکند تا بنده کار کنم حقوقم را به آنها تقدیم کنم،،،،،گواهی پزشکی و استشهادیه از مسجد یا امام جمعه ریس شورا فرمانداری و همسایه ها تهیه کنید روی پرونده اعسار بزارید و به کهولت سن و اینکه بیمه و بازنشستگی نداره هم اشاره کنید

جوابگو خواهد بود اینا؟؟؟

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعسار مطلق بسیار نادر است و معمولا دادگاه آنرا احراز نمیکند و در واقع حالتی است که شخص بدهکار، خود را در وضعیتی معرفی می کند که نه مالی دارد نه شغلی و لذا تقاضای صدور حکم به اعسار مطلق خود را دارد که در نتیجه آن حتی به صورت اقساط نیز ملزم به پرداخت بدهی نمی باشد اما هرگاه مالی از او بدست آید با معرفی طلبکار، قابل توقیف است

***معمولا در عمل پنین حالتی پذیرفته نمیشود مگر موارد بسیار بسیار نادر***