چگونه از آن دختر، به علت فریب و سواستفاده شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۴۸ #07846528

سلام
توی اینترنت با دختری آشنا شدم و چند بار همدیگه رو دیدیم و بعد از مدتی ایشون به من ابراز علاقه کرد و گفت دوستت دارم و منم شرایط ازدواج نداشتم و تمام مشکلاتم بهش گفتم ایشون گفتن تورو به خاطر خودت میخوام و جوابم مثبته و فقط مونده جواب خانوادم و تا روز قبل از خواستگاری سر همه چیز توافق کرده بودیم و دلبسته ایشون شدم اما زد زیر تمام قول و قرارهاش و جواب منفی داد و گفت فقط یه حس هیجانی بوده، منم این وسط ضربه خوردم، روز اول که دیدمشون گفت قبلش با پسری اینترنتی بوده که نمیدونم دروغ بوده یا نه اما بعد از من هم رفته سراغ یکی دیگه و اینم بگم که تمام چتها و پیامهامون پاک کردم و متاسفانه تماس فیزیکی داشتیم و بعد از خواستگاری هم فهمیدم چندین صفحه به نام خودش و صفحات فیک توی اینستاگرام داره.
حالا من میتونم از ایشون به خاطر سو استفاده شکایت کنم؟
اگر جواب مثبته باید برم دادگاه یا اداره آگاهی؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به سوال ، سوء استفاده ای مطرح نشده و وررابطه نامشروع دوطرف مقصر هستند

خیر قابل پیگیری در مراجع قضایی نیست.

موضوع قابل طرح و تعقیب نیست.

شما نمیتونید از ایشون به خاطر سو استفاده شکایت کنید

و در صورت اثبات ادعاهایتان خودتان نیز به جرم رابطه نامشروع محکوم می شوید

خیر قابل پیگیری نیست و ممکن است مشکلاتی نیز برای شما به وجود آورد.

سلام خیر .

با سلام
موضوع شما قابل پیگیری نمی باشد