شرایط گرفتن پروانه کسب برای اتباع چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۳۷ #07846468

سلام
اتباع هستم میخواستم یه واحد صنفی ایجاد کنم شرایط گرفتن پروانه کسب برای اتباع به کدام مراکز بروم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بر شما
اولین شرط اخذ جواز کسب دارا بودن تابعیت جمهوری اسلامی ایران است. که شامل اتباع خارجی نخواهد شد. این دسته از افراد می بایست از وزارت کار و امور اجتماعی کارت کار یا پروانه کار ارائه دهند و یا پروانه اقامت معتبر و قابل استناد از وزارت کشور داشته باشند.
دیگر اینکه یکی از مدارک اصلی جهت اخذ پروانه، فتوکپی شناسنامه عکس دار است که در خصوص اتباع خارجی فقط ارائه فتوکپی برابر اصل شده از گذرنامه کفایت می کند.
اکثر شروط اخذ جواز کسب بین افراد عادی و اتباع خارجی یکسان می باشد که در ادامه آمده است:

ارائه سند مالکیت واحد صنفی و یا اجاره نامه رسمی و یا عادی و یا مبایعه نامه
گواهی نامه پایان خدمت و یا معافیت دائم و یا ارائه مدارک دال بر دارا بودن معافیت تحصیلی
دارا بودن حداقل ۱۸ سال تمام
گواهی عدم سوپیشینه و عدم اعتیاد به مواد مخدر
ارائه نمودن آخرین مدرک تحصیلی که حداقل باید مدارک مربوط به پایان رساندن تحصیلات مقطع ابتدایی باشد. البته استثنایی در این بند وجود دارد و شامل متقاضیانی که سن آنها بیش از ۵۰ سال است، نمی شود.
ارائه نموده پایان کار تجاری اداری و یا کارگاهی واحد صنفی و یا ارائه گواهی شهرداری مبنی بر تایید این ارگان برای صدور جواز کسب. البته در صورتی که اجاره نامه عادی دارید؛ ارائه کردن هرگونه مدرکی که نشان دهد در شهرداری تشکیل پرونده داده اید، کفایت می کند.
ارائه نمودن اوراق پرداخت مالیاتی و مدارکی که نشانگر تشکیل پرونده در اداره مالیات باشد.
موافقت نامه اداره نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی
۱۲ قطعه عکس جدید
مدارکی مبنی بر دارا بودن صلاحیت فنی برای مشاغلی که در آیین نامه به آن ها اشاره شده است و اگر خود متقاضی واجد شرایط دریافت پروانه تخصصی و فنی نباشد، باید یک نفر را معرفی کند که دارای پروانه تخصصی و فنی است و در واحد صنفی حضور خواهد داشت.

عزیزان اتباع باید به همان اتحادیه صنفی مراجعه کنند و به التبع به مراکز دیگر جهت تایید هویت و انگشت نگاری و روند اداری مثل بهداشت برای کارهای مرتبط با مواد غذایی و لیکن از شما تایید هویت از سفارت یا مراکز این کار را میکنند وجود دارد