آیا بعد از تقسیط مهریه، زوج می تواند تا آخر عمر زوجه رو طلاق ندهد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴,۰۹۱ #07817643

سلام و عرض ادب
ما دو ساله عقد هستیم و حق حبس دارم، مهریه و نفقه اجرا گذاشتم، زوج محکوم به پرداخت شدن.
۱- آیا بعد از تقسیط مهریه، زوج می تونن تا آخر عمر زوجه رو طلاق ندن؟
۲- زوجه میتونه دادخواست تهیه مسکن و اثاث و تعیین تکلیف زندگی بدن؟
و اگر زوج اقدام نکنن چی می شه؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
۱ _ بله . حق طلاق با مرد است و هر زمان بخواهد می تواند آن را اجرا کند .
۲ _ اتفاقی نمی افتد . شما خانه پدرتان هستید و زوج هم همین طور .

شما میتوانید تمکین نکنید تا زمانی که ایشان مسکن مستقل و ابرو مند برای شما فراهم نکند

وقتی شما باکره هستید ، دادخواست تهیه مسکن و تعیین تکلیف زندگی ، اصلا توصیه نمیشود

اختیار طلاق با مرد است ولی این موارد تا آخر عمر زمان نمیبرد
اگر مسکن تهیه نکنند زوجه میتواند عسر و حرج را اثبات نماید و درخواست طلاق بدهد

طلاق بدست مرد است و امکان طلاق از طرف زن استثنا است. شما نمی توانید دادخواست تهیه مسکن و ... بدهی ولی تا زمانی که ایشان مسکن تهیه نکرده باشند شما الزامی به بودن با ایشان ندارید و ناشزه نیز محسوب نمی شوید. ایشان می توانند شما را طلاق ندهند ولی اگر عدم تهیه خانه و نفقه از جانب ایشان طولانی گردد و موجب عسر و حرج شما شودمی توانید دادخواست طلاق دهید.

سلام
طلاق دادن یا ندادن ارتباطی به مطالبه نفقه و مهر ندارد
میتوانید الزام به تهیه مسکن و... بگیرید