نحوه رفع انسداد حساب‌های مسدود با پرداخت جریمه دادگاه

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۴ #07810291

سلام علیکم.، علیه بنده پرونده‌ای در تهران از طریق صرافی .... تشکیل شده با موضوع کلاهبرداری، در حالی که شخص ثالثی اومده و با حساب‌های بانکی من از حساب‌های بانکی دیگران برداشت می‌زده. در ضمن دو حساب بانکی که ذر حساب کاربری این صرافی ثبت شدن به تبع این مساله مسدود شدند، حالا دادگاه مبلغ خسارت و جریمه تعیین کرده که پرداخت کردم. چطور میشه حساب‌های بانکی رو فعال یا رفع مسدودی کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام پس از اجرای حکم یا رضایت محکوم له ، از حساب ها رفع مسدودی می شود.

باسلام
از طریق اجرای احکام تقاضای رفع انسداد از حساب های خود را نماید

سلام . طی یک لایحه فیش پرداختی را برای شعبه اجرای مربوطه بفرستید و درخواست رفع مسدودی را بنمایید.

با سلام
موضوع رفع مسدودی حساب ها را از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری نمایید.

پس از پرداخت قابل مطالبه هست

سلام همانگونه که حساب ها با دستور قضایی مسدود شده با دستور قضایی از بخش اجرا رفع خواهد شد .

بادرود
بعداز پرداخت از طریق اجرای احکام درخواست رفع مسدودی نمایید