شکایت بابت سرقت موتور و وسایل همراه، بردن به کلانتری بدون مامور

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۰ #07710505

با عرض سلام، شخصی در تاریخ ۱۳۹۳ هنگام تردد در خیابان توسط چند نفر مورد ضرب‌وشتم و بردن وسایل اعم از موتور و وسایل همراه قرار می‌گیرد و توجه بفرمایید ""بدون حضور مامور انتظامی"""و از منطقه‌ای به منطقه‌ای دیگر برده و پس از ساعاتی نگهداری در محلی از آنجا به کلانتری که هماهنگ شده بود برده و از آنجا پس از بازجویی به دادسرا و سپس آزاد می‌شود. این شخص پس از مراجعه نمی‌تواند لوازم خود را بگیرد. نهایتا پس از چند سال می‌خواهد اقدام به شکایت از کسانی که او را بدون مامور برده و وسایلش را نمی‌دهند نماید. سوال اینکه:
۱- عنوان جرم انجام شده چیست؟ ۲- آیا مشمول مرور زمان شده؟ ۳- آیا سرقت موتور که زورگیری شده مشمول مرور زمان است و نهایتا اگر هم افراد دستور قضایی داشته‌اند، آیا بدون مامور می‌توان شخص را گرفت و به کلانتری برد و قانون این رویه را تایید می‌کند؟ خواهشمندم راهنمایی لازم را بفرمایید.

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام جرم توقیف غیر قانونی می باشد،مشمول مرور زمان نشده است.

باسلام، عنوان مجرمانه صرف توقیف غیرقانونی یا بازداشت غیرقانونی می باشد که قابل طرح است.

با سلام
جرم توقیف غیرقانونی ارتکاب یافته و مشمول مرور زمان تعقیب نشده است.

با سلام ، مشمول مرور زمان نمیباشد و توقیف غیر قانونی مرتکب شده

مشمول مرور زمان نشده و مصداق توقیف غیر قانونی می باشد.