مدت زمان اجرای حکم کیفری و امکان درخواست جلب متهم

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸۳ #07698998

سلام، شخصی را در دادگاه تجدیدنظر به جرم کلاهبرداری به ۶ ماه و یک روز حبس و رد مال ۷۰ میلیون محکوم کردم. الان با ارجاع حکم به تجدیدنظر اجرای احکام جهت اجرای حکم به مجرم مهلت میده یا اینکه میتونم جلب مجرم رو از اجرای احکام بگیرم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پس از قطعیت رای، پرونده به اجرای احکام ارسال می شود، پس از پایان مدت ۱۰ روزه و عدم تسلیم مال توسط ایشان، نسبت به اخذ دستور جلب وی اقدام نمایید.

سلام
پس از قطعیت، پرونده به اجرای احکام با درخواست ارجاع، و در صورت عدم رد مال طی ده روزمیتوانید جلب را درخواست کتید

باسلام، جلب محکوم علیه را به شما نمی دهند بلکه اجرای احکام از طریق ارسال ابلاغیه به ایشان مهلت ۱۰ روزه ای می دهد تا برای اجرای مجازات‌ حاضر بشود و در صورت عدم حضور مطابق قانون و دستور مقام قضایی با ایشان برخورد می گردد.

بعد از ارسال پرونده به اجرای احکام در صورت عدم رد مال میتوانید جلب ایشان را بگیرید.

سلام پس از قطعیت رای پرونده به اجرای احکام ارسال می گردد و در صورت عدم رد مال میتوانید برای جلب اقدام نماییذ

نیاز به کار خاصی از سوی شما نیست واحد اجرای احکام اقدامات لازم را مبذول می‌نماید

سلام و عرض ادب

جملات متن سوال شما از نظر حقوقی با هم متناقض است:

مبهم است که بالاخره حکم محکومیت قطعی از تجدیدنظر صادر شده و ایشان را در مرحله تجدیدنظر محکوم کرده اید؟

یا اینکه حکم از دادگاه بدوی صادر شده و با اعتراض متهم، به دادگاه تجدیدنظر ارجاع شده است؟

درصورتیکه حکم بدوی صادر شده و با اعتراض متهم، پرونده جهت رسیدگی به دادگاه تجدیدنظر، ارجاع شده است؛ پس حکم بدوی، هنوز قطعیت نیافته که قابل اجرا باشد لذا میبایست تا پایان رسیدگی مجدد در دادگاه عالی در مرحله تجدیدنظر، منتظر بمانید تا رای دادگاه تجدیدنظر، صادر و قطعی شود. سپس پرونده با رای قطعی کیفری صادره از دادگاه تجدیدنظر، مجددا به دادگاه بدوی عودت داده شده و با صدور اجراییه از طرف دادگاه بدوی، به واحد اجرای احکام کیفری که در معیت آن دادگاه بدوی است؛ ارجاع و سپس موعد اجرای حکم به شما و محکوم علیه ابلاغ میشود.