شکایت کرده اجرت المثل بدهد؛ چه دفاعی باید از خودم بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۹ #07548873

سلام بابت بدهی خود سال ۹۴ وکالت فروش ماشین به نام طلبکارم زدم که اگر پول تو ندادم ماشین رو بگیر پدرم با کارت بانکی خودش سال ۹۶ بدهی منو داد ولی قاضی قبول نکرد چون طلبکارم گفت این پول و از پدرش قرض گرفتم اونم سال ۹۷ از من شکایت کرد یه شاهد آورده که ماشین رو شفایی خریدم قاضی قبول کرد و دستور استرداد ماشین رو داد من هم به دستور قاضی ماشین رو پارکینگ خوابندم الان شکایت کرده اجرت المثل بده چه دفاعی باید از خودم بکنم لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به مالکیت ایشان و قصور شما در توقیف خودرو شما باید از عهده خسارات وارده بر آیید

باسلام
باتوجه به رای دادگاه مبنی بر اثبات مالکیت ، شما ملزم به پرداخت اجرت‌المثل به ایشان هستید

درود بر شما، با توجه به توقیف خودرو توسط شما و نیز رای دادگاه مبنی بر اثبات مالکیت ایشان، شما ملزم به پرداخت اجرت‌المثل می‌باشید

با توجه به رای دادگاه که مبنی بر اثبات مالکیت ایشان است و اثبات تقصیر شما در توقیف خودرو، ملزم به پرداخت خسارت وارد شده به ایشان هستید

سلام
اگر ثابت شود توقیف به تقاضای شما بوده است محکوم به پرداخت اجرت المثل خواهید شد مگر ثابت کنید موضوع ارتباطی به شما نداشته است.

درود
شما باید ثابت کنید ماشین در ید شما نیست در غیر اینصورت با توجه به رایی که در خصوص مالکیت خودرو دارد می تواند اجرات المثل بگیرد.