ایا می توانم در دادگاه ثابت کنم که پیمانکار برای فرار از قانون پیش فروش عنوان قرارداد را مدیریت پیمان گذاشته است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۹۱ #07509956

با شخصی قراردادی با عنوان مدیریت پیمان بستم که ایشون مالک رسمی زمین می باشند و در قرارداد ذکر شده است که عملیات ساخت و ساز را در قالب مدیریت پیمان بر عهده دارند. با توجه به ماده یک قانون پیش فروش که در سال ۹۴ اجرایی شده است هر کسی که مالک رسمی زمین می باشد و ملکی را که می سازد به پیش خریدار می فروشد قراردادش پیش فروش نامیده می شود و می بایست بر اساس قانون پیش فروش عمل کند. ایا با توجه به اینکه مالک رسمی زمین در قرارداد ما پیمانکار است ( هر چند عنوان قرارداد مدیریت پیمان می باشد) ایا می توانم در دادگاه ثابت کنم که پیمانکار برای فرار از قانون پیش فروش عنوان قرارداد را مدیریت پیمان گذاشته که بر طبق ماده ۲۱ و ۲۳ قانون پیش فروش ثبت نکردن قراردادهای پیش فروش در دفتر خونه جرم محسوب می شود و زندان و یا جریمه نقدی دارد؟ ( در ضمن تا جایی مطالعه کردم مدیریت پیمان به معنا این است که مالک رسمی زمین پیمانکاری را فقط برای کارهای اجرایی استخدام می کند و ملک به نام پیمانکار نمی باشد)

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
عنوان قرارداد چه مدیریت پیمان باشد چه تعهد به بیع هر چه که باشد آنچه مهم است مفهوم و محتوای قرارداد است که چنانچه متضمن پیش فروش ساختمان باشد مشمول قانون مزبور خواهد بود ...

بله قابل اثبات هست به ماده یک قانون پیش فروش ساختمان استناد کنید.